Om K7Center.se

Så lite om oss.

K7center är en online-marknadsplats. Vi tar in produkter från ett globalt nätverk av leverantörer och tillverkare för att erbjuda dig det bästa produkterna på marknaden. Genom att arbeta direkt med tillverkare håller produkterna överkomliga och leveransen effektiv.
Skandinaviska PAMG, etablerat i Sverige 2020, driver och äger k7center.se

Vårt Uppdrag

Under 2022-2023 vände sig många bilentusiaster till online-plattformar för att hitta stylingsprodukter och tillbehör för att förbättra utseendet och prestandan på sina fordon. Med det ökande behovet av tillgänglighet och variation föredrog många att utforska och handla på nätet. Detta ledde till en ökning av efterfrågan på online-handelsplattformar inom fordonsindustrin.

År 2023-2024 svarade vi på detta behov genom att först lansera k7center.se, som fokuserar på stylingdelar till bilar. Samtidigt introducerade
vi Partyhandel.se, en separat butik som riktar sig mot festartiklar och tillbehör för olika evenemang och tillställningar.

K7center.se unika styrkor

 • På k7center.se
  är vårt uppdrag att underlätta för dig genom att skräddarsy din bil med våra stylingprodukter och skapa en individuell och unik stil som passar just dig. Då vi är en online-marknadsplats för bildelar och biltillbehör hanterar vi hela processen – från att noggrant välja ut produkter från globala leverantörer till att arbeta direkt med tillverkare.
 • Global Inköpskompetens:
  K7center.se har en lång bakgrund inom bilstyling och drar nu nytta av ett omfattande globalt nätverk av leverantörer och tillverkare. Vi kan därför erbjuda unika och innovativa produkter som gör att din bil inte bara fungerar perfekt, utan också sticker ut.
 • Direkt samarbete med tillverkare:

  Vår dedikation till effektivitet och prisvärdhet reflekteras i valet av tillverkare.
  Genom att eliminera onödiga mellanhänder, kan vi erbjuda kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser. Vårt mål är att dina förväntningar inte bara uppfylls, utan överträffas.

 • Oöverträffad Shoppingupplevelse:På K7center.se sätter vi stort värde på att skapa en smidig och angenäm shopping upplevelse. Vår webbplats är designad för att vara användarvänlig och vårt produktsortiment är noggrant utvalt för att försäkra att du hittar precis vad du behöver för din bil. Från att navigera på vår sida till att genomföra ditt köp, är vår ambition att göra din online-shopping både trevlig och minnesvärd.

Vi på K7center.se är stolta över att vara din partner i bilvård. Oavsett om du är en bil entusiast eller önskar grundläggande tillbehör, är vårt mål att du ska kunna lita på oss för allt som rör din bil.

Våra Milstolpar 

2023-2024: Expansion och Specialisering med k7center.se

2023: Året då vi introducerade vår senaste satsning: K7center.se. Med en passion för bilindustrin och en önskan att tillgodose marknadens behov har vi beslutat att specialisera oss inom bildelar. Vår nya webbplats är utformad för att vara en one-stop-shop för alla.

På K7center.se strävar vi efter att erbjuda ett omfattande utbud av högkvalitativa bildelar. Från motorer och transmissioner till elektronik och interiör – vi har det du behöver för att hålla din bil i toppskick. Vi tror starkt på att kombinera kvalitet med prisvärdhet och tillgänglighet.

2024: Vårt fokus under 2024 ligger på att fortsätta att utöka vårt sortiment och förbättra användarupplevelsen på vår webbplats. Vi arbetar för att inkludera mer interaktiva element som detaljerade produkt guider och fordons guider. Allt för att göra det enklare för våra kunder att hitta rätt delar för sina fordon.

Vårt mål är att inte bara vara en leverantör av bildelar, utan en pålitlig resurs och partner för alla behov.
Med K7center.se är vi stolta över att ta ett steg framåt i vår vision att förenkla tillgången till kvalitets bildelar och fortsätta att
bygga en stark och engagerad kundbas.

 

Kontakt oss

Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss på Kundservice@k7center.se

Adress

 • Företagsnamn: Skandinaviska PAMG
 • Adress: Lillekärr Södra 208 Stad: Göteborg
 • Län/Kommun: Hisingen
 • Kärra Postnummer: 425 31

Besöksadress (ej en butik) Skandinaviska PAMG Lillekärr Södra 208. 425 31 Hisingen Kärra.

K7center.se ägs och drivs av företaget Skandinaviska PAMG, momsregistreringsnummer: 9206144991